Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Rwanda

Onroerend goed te koop in Rwanda

Rwanda is een Oost-Afrikaans land zonder ingesloten. Het grenst in het westen aan de Democratische Republiek Congo, in het noorden met Oeganda, in het oosten met Tanzania en in het zuiden met Burundi. De hoofdstad is Kigali.

In de afgelopen twee jaar heeft de vastgoedmarkt in Rwanda een exponentiële groei gekend en dit is geweldig nieuws voor degenen die willen investeren in onroerend goed te koop in Rwanda. In de hoofdstad is het heel gemakkelijk om nieuwe residentiële en commerciële panden in aanbouw te vinden.

Echter, samen met de ontwikkeling van het pand zijn er ook veel lege huizen en commerciële ruimtes van elke omvang, wat leidt tot een zekere zorg voor zowel lokale als buitenlandse investeerders.

 

De moeilijke geschiedenis heeft het land in een tragische situatie gebracht die het mogelijk heeft gemaakt, met name in de vastgoedsector, om van nul te beginnen en een breed scala aan huizen te koop aan te bieden in Rwanda.

Het land biedt vandaag veiligheid, schoonheid, stabiliteit en vooruitgang. Als het zorgstelsel aanzienlijk zou verbeteren, zou het pensioen in Rwanda een miljonairsindustrie worden.

De groeiende ontwikkeling van de vastgoedmarkt en het toenemende aantal woningen dat in Rwanda wordt verkocht, is vooral te danken aan de groei van de middenklasse in Rwanda.

Deze factoren zijn een echte kans om ervoor te zorgen dat de vastgoedsector niet faalt of een langetermijncrisis ontwikkelt.

Onroerend goed is een sleutelsector en een potentiële aanjager van toekomstige economische groei.

De vraag naar onroerend goed, met name voor betaalbare woningen, neemt toe. Dit komt door de toename van de bevolkingsgroei en een opkomende en groeiende middenklasse.

Rwanda heeft ook zes secundaire steden die door de overheid zijn gekozen om te groeien en te groeien waar interessante huizen te koop zijn: Ruizizi, Rubavu, Musanze, Huye, Muhanga, Nyagatare. Deze steden bieden enorme vastgoedmogelijkheden te koop in Rwanda.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 40620

Verkoop Rijtjeshuis, Rwanda, Kigali City, Kigali Free, KN249

20,166.14EUR
Verkoop
Rijtjeshuis

510 m²
Zet Kigali / Nyamirambo / Civugiza / KN249 op Afmetingen tuin / huis: 510/120 m2 4 slaapkamers Tuin met bomen Parkeerplaats voor 2 auto's Bijlage...
Cod. 33644

Verkoop Bouwgrond, Rwanda, Kigali City, Rwamagana, Rwamagana

335,422.04EUR
Verkoop
Bouwgrond

20000 m²
Het stuk land van 2 hectare is gelegen aan het muhazi-meer in de oostelijke provincie Rwanda in het district Rwamagana, op slechts 39 kilometer van de...
Cod. 33642

Verkoop Huis, Rwanda, Kigali City, Kigali Free, Gacuriro

663,472.17EUR
Verkoop
Huis

1400 m²
Het huis heeft 7 slaapkamers, 5 badkamers, 2 woonkamers, eetkamer, een moderne keuken en ook een parkeerplaats voor 6 auto's. Het is gelegen in Kigali...
Cod. 29470

Verkoop Huis, Rwanda, Kigali City, Kigali Free, KG 684 St

145,000.00EUR
Verkoop
Huis

506 m²
Ruim, licht, volledig gerenoveerd in de begeerde wijk Kacyiru, met een prachtig uitzicht op het centrum van Kigali. Grote woonkamer en eetkamer. Ni...
Cod. 7629

Verkoop Andere (Residentieel), Rwanda, Kigali City, Kigali Free, Nyandungu-Kicukiro

783,265.76EUR
Verkoop
Andere (Residentieel)

30000 m²
Under construction twin House getoond in de bijgevoegde foto's. Gelegen in Kigali Free Trade Zone. Grond geschikt voor magazijnen, kantoren, hotel...
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB